Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #79

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2013, 12:13 CategorieAndroid

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken ze onder meer nieuwe tablets van Samsung en het nieuwe leren.

Deze week hebben we het in de podcast onder meer over de nieuwe Samsung Galaxy Tab 3 Plus tablet waarvan deze week de mogelijke specificaties en prijzen opdoken, de komst van nieuwe batterijen waarmee mobiele apparaten als tablets nog sneller opgeladen kunnen worden en de mogelijke terugkeer van de Start-knop in Windows 8. Daarnaast bespreken we kort de verschillende koptelefoons die we afgelopen week getest hebben en hebben we het uitgebreid over het nieuwe leren middels het concept van O4NT dat op verschillende scholen doorgevoerd wordt. We hadden deze keer wat te maken met technische problemen dus excuus als het wat rommelig overkomt.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.