Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Eerste foto Samsung Galaxy Note III gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2013, 12:42 CategorieAndroid

Hoewel de lancering van de derde generatie Galaxy Note pas in september verwacht wordt zijn er deze week al afbeeldingen opgedoken waarop deze Galaxy Note III mogelijk te zien is. De derde generatie zou wederom voorzien worden van een groter display en Samsung’s Exynos 5 Octa processor.

In bovenstaande afbeeldingen zien we, als we de bronnen mogen geloven, de Galaxy Note III voor het eerst. De phablet is naast de eind vorig jaar gelanceerde Galaxy Note II geplaatst waardoor we duidelijk kunnen zien dat de behuizing wederom een stuk groter is. De Note III zou beschikken over een 5.9 inch display en daarmee een schermdiagonaal van maar liefst 15 centimeter hebben. De Galaxy Note II beschikt over een 5.5 inch display.

Uit de afbeelding kunnen we verder vrij weinig interessante informatie halen, maar volgens de geruchten zou de Galaxy Note III uitgerust zijn met een Full HD resolutie, een octa-core Exynos 5 processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Ook zou de phablet mogelijk voorzien worden van een aluminium behuizing en vanzelfsprekend zien we ook bij de derde generatie Note de bekende S-Pen stylus terug.

De verwacht is dat Samsung de Galaxy Note III tijdens IFA 2013, welke in september plaatsvindt, presenteert.

Bron: MyDrivers

 • Delen:
Samsung Galaxy Note II
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. Wesley Wearts
  29 april, 2013 om 12:54

  Ik denk dat deze foto fake is, gezien de overdreven brede bezel rondom het scherm (vooral aan de onderkant bij de home-button). Samsung zou deze bezel alleen steeds smaller maken, nooit breder. En de speaker is helemaal in het midden gepositioneerd, ook dat lijkt me om de zelfde reden (het steeds smaller worden van de bezel) onwaarschijnlijk, overigens is er geen ruimte voor het Samsung-logo aan de voorzijde.

  Ik vermoed dat de behuizing van de Note III, ondanks het grotere scherm , niet groter wordt dan het scherm van zijn voorganger de Note II (kijk maar naar de Galaxy S4).

  • tidde
   29 april, 2013 om 13:55

   zoiets zou kunnen, echter bedenk dat Samsung met Note I naar II ook niet echt groter is eerder lever je in doordat het scherm smaller is geworden, ik heb de note I en nu de Note II, maar de III komt er niet meer in, de resolutie is slecht de verhouding tussen de galaxy 3 nu 4 en de note is niet beter is meer zonde van je geld kan je beter een 4s kopen, m.a.w. je krijgt niet meer informatie op je scherm dan een kleinere variant 4.3 inch…

   • Take A Money
    29 april, 2013 om 19:30

    Beter een 4s kopen. Dan een note 3. Je bent een echte grappenmaker

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.