‘Eerste foto Samsung Galaxy Note III gelekt’

29 april 2013 1 Minuut 3 Reacties
Galaxy-Note-III-gerucht

Hoewel de lancering van de derde generatie Galaxy Note pas in september verwacht wordt zijn er deze week al afbeeldingen opgedoken waarop deze Galaxy Note III mogelijk te zien is. De derde generatie zou wederom voorzien worden van een groter display en Samsung's Exynos 5 Octa processor.

In bovenstaande afbeeldingen zien we, als we de bronnen mogen geloven, de Galaxy Note III voor het eerst. De phablet is naast de eind vorig jaar gelanceerde Galaxy Note II geplaatst waardoor we duidelijk kunnen zien dat de behuizing wederom een stuk groter is. De Note III zou beschikken over een 5.9 inch display en daarmee een schermdiagonaal van maar liefst 15 centimeter hebben. De Galaxy Note II beschikt over een 5.5 inch display.

Uit de afbeelding kunnen we verder vrij weinig interessante informatie halen, maar volgens de geruchten zou de Galaxy Note III uitgerust zijn met een Full HD resolutie, een octa-core Exynos 5 processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Ook zou de phablet mogelijk voorzien worden van een aluminium behuizing en vanzelfsprekend zien we ook bij de derde generatie Note de bekende S-Pen stylus terug.

De verwacht is dat Samsung de Galaxy Note III tijdens IFA 2013, welke in september plaatsvindt, presenteert.

Bron: MyDrivers

Reacties (3)