Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Home beta apps gelekt, te installeren op Nexus 7

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2013, 14:30 CategorieAndroid

Vorige week onthulde Facebook haar eigen launcher voor Android waarmee gebruikers hun smartphone of tablet compleet kunnen inrichten voor het gebruik van het sociale netwerk. Vandaag is al een vroege versie van Facebook Home gelekt die op onder meer de Google Nexus 7 geïnstalleerd kan worden.

Facebook Home apps gelekt

De website MoDaCo heeft een bètaversie van Facebook Home online geplaatst met drie applicaties die in ieder geval op de Google Nexus 7 en Google Nexus 4 geïnstalleerd kunnen worden. Op de website vind je drie links naar APK-bestanden die je op je tablet of smartphone kunt installeren. Niet alles werkt al vlekkeloos. Zo lijkt de Chat Heads (Messenger) functie nog niet te werken en is de maximaal ondersteunde resolutie 1.280 bij 768 pixels.

Installatie

We hebben het ook op onze Google Nexus 7 geprobeerd maar helaas kon één van de bestanden niet geïnstalleerd worden. Let wel; het betreft vroege versies van de apps waardoor het lockscreen omzeilt wordt wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Daarbij moet je in de instellingen van Android aangeven dat het installeren van onbekende bronnen toegestaan is. Het installeren is dus geheel op eigen risico.

Komende vrijdag zal Facebook Home officieel gelanceerd worden en vanuit de Play Store te downloaden zijn voor een beperkt aantal apparaten. Later dit jaar wordt de tablet-versie verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.