Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Chrome browser voor iOS krijgt fullscreen-optie

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2013, 10:33 CategorieApple

De Google Chrome browser voor iOS-apparaten heeft vandaag een update gekregen waarmee het mogelijk wordt om websites fullscreen te bekijken. Daarnaast is er ondersteuning toegevoegd voor het afdrukken van webpagina’s via AirPrint of Cloudprinter.

Google Chrome: Fullscreen

De belangrijkste vernieuwing in Google Chrome voor de iPad en iPhone is de fullscreen-optie. Wanneer je op een website naar beneden scrollt verdwijnt de werkbalk met het website-adres en de andere functies zodat de website op volledig scherm weergegeven wordt. Om de werkbalk weer tevoorschijn te toveren moet de pagina licht omlaag getrokken worden.

Daarnaast heeft Google ondersteuning voor het printen van websites middels Apple’s AirPrint en Google’s Cloudprinter toegevoegd. Het is ook mogelijk een website op te slaan als PDF in Google Drive. Verder zegt Google een aantal kleine bugs opgelost te hebben en de beveiliging van de browser te hebben verbeterd.

Update voor Google Search

Naast een update voor de Chrome browser heeft Google een update voor de Search applicatie uitgebracht welke een aantal bugs oplost.

Via: TNW

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.