Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert gratis Quickoffice app voor Android

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2013, 14:07 CategorieAndroid

Afgelopen december lanceerde Google de Quickoffice applicatie voor de iPad waarmee native Microsoft Office documenten bewerkt en opgeslagen kunnen worden. Vandaag komt de internetgigant met eenzelfde app voor de iPhone, voor Android smartphones en Android tablets.

Quickoffice voor Android en iPhone

Quickoffice, waar Google sinds juni van vorig jaar eigenaar van is, maakt het voor zakelijke gebruikers mogelijk om documenten die niet native zijn voor Google Drive, waaronder dus Microsoft Office documenten, te openen, te bewerken en op te slaan op mobiele apparaten. Office is in zakelijke omgevingen nog steeds het meest gebruikte pakket en binnen Google Drive is het niet mogelijk om Office documenten native te bewerken.

De gratis applicatie is alleen te gebruiken voor mensen met een abonnement op Google Apps for Business. Mocht je als consument dezelfde functies willen hebben dan kun je de Quickoffice Pro HD variant voor tablets aanschaffen voor een prijs van 17,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.