Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play Store voorzien van nieuw design

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2013, 17:22 CategorieAndroid

Google heeft zojuist bekendgemaakt dat de Google Play Store een flinke update zal krijgen. De update brengt een compleet nieuw design dat zowel voor smartphones als tablets geoptimaliseerd is. Volgens de internetgigant brengt het nieuwe design meer rust in de applicatiewinkel en wordt er meer en sneller interessante content getoond..

Nieuwe design Google Play Store

In een blogpost laat Google weten dat het nieuwe design vanaf vandaag uitgerold wordt voor gebruikers over de hele wereld. Het design is volgens het bedrijf een stuk simpeler en ‘schoner’ dan het oude design en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig interessante content te vinden. Het nieuwe design focust op grotere afbeeldingen die “van de pagina af moeten springen”. Het moet ook eenvoudiger worden om interessante content te vinden aangezien er steeds nieuwe suggesties verschijnen als je op een pagina naar beneden scrollt. Daarnaast is het betaalproces volgens Google vereenvoudigd waardoor je sneller content kunt aanschaffen.

Uitrol

De nieuwe Google Play Store (versie 4.0) wordt vanaf vandaag uitgerold voor Android smartphones en tablets die minimaal op Android 2.2 (Froyo) draaien. Voor Nederlandse gebruikers wordt het nieuwe design waarschijnlijk pas in de komende weken zichtbaar. De Play Store applicatie zal automatisch bijgewerkt worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.