Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huizen: de Android-app voor tablets om je droomhuis mee te vinden

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2013, 18:26 CategorieAndroid

Check met de gloednieuwe Huizen-app voor Android-tablets het grootste aabod in zowel huur- als koopwoningen. Huizen is geoptimaliseerd voor grote schermen, heeft een overzichtelijke interface en biedt een reeks aan uitgebreide zoekopties die je als woningzoekende kunt gebruiken.

Huizen verzamelt de gegevens van grote huizenaanbodwebsites en makelaarswebsites, waaronder Funda, Jaap, Huislijn, Pararius en DirectWonen. De resultaten plaats de app op een overzichtelijke Google Maps-kaart, waar je gemakkelijk alle beschikbare woningen in de buurt kunt bekijken.

Huizen: simpel en overzichtelijk

huizen2Als je de app opent, krijg je direct een kaart te zien met alle gevonden huizen in de buurt. Door rechtsboven op zoeken te drukken kun je invoeren naar wat voor soort huis (huurhuis of koophuis) je op zoek bent. Door een locatie in te vullen kun je specifiek in de buurt van de betreffende straat of postcode zoeken. Aan de linkerkant krijg je een lijst met alle beschikbare huizen te zien, de rechterkant wordt verdeeld in drie blokken: de Google Maps-kaart met beschikbare woningen, foto’s van het betreffende huis en de standaard informatie als prijs, woonruimte en bouwjaar.

Door de zoekopties te gebruiken, kun je gemakkelijk het aanbod filteren. Zo heb je de keuze om bijvoorbeeld alleen naar appartementen te zoeken of enkel huizen met meer dan drie kamers in je overzicht te krijgen. De prijs bepaal je door de bolletjes naar links of rechts te schuiven. Je krijgt in de app enkel de meest belangrijke informatie te zien. Als je meer informatie over een interessante woning wilt krijgen, word je naar de betreffende aanbieder doorverwezen.

Download: Huizen – voor tablets (gratis)

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.