Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 7 concept met widgets door Frederico Bianco

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2013, 14:39 CategorieApple

Het geduld bij fans van iOS lijkt steeds verder op te raken en zoals we al eerder gezien hebben in dit soort situaties zijn er altijd wel een paar handige jongens en meisjes die via mock-ups hun wensen van de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem weer kunnen geven.

Concept video iOS 7

Designer Frederico Bianco heeft zijn wensen voor iOS 7 redelijk uitgebreid weten weer te geven in onderstaande video en hoewel het natuurlijk op geen enkele manier een indicatie is van de eventuele aanpassingen waar Apple zelf mee gaat komen is het (misschien) wel leuk om gezien te hebben.

Bianco’s concepten omvatten vooral aanpassingen aan het lockscreen, ‘uitschuifbare widgets’, snelle toegang tot het instellingen menu en een soort implementatie van Mission-Control dat we van de Mac kennen. In het filmpje zijn zowel voorbeelden voor de iPhone als iPad implementatie opgenomen.

Persoonlijk weet ik niet of de zaken die hier te zien zijn mij zouden kunnen bekoren en zie ik liever toevoegingen als multi-user accounts en de manier waarop apps onderling met elkaar data kunnen delen. Een betere manier om te switchen tussen de geopende en actieve apps vind ik persoonlijk nog het meest interessant, al is de implementatie uit het filmpje nou niet iets dat ik zie gebeuren.

Via: Techradar

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.