Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

JBL lanceert OnBeat Mini speakerdock met Apple Lightning-connector

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2013, 13:34 CategorieAccessoires

JBL heeft vandaag een nieuw speakerdock aan het assortiment toegevoegd dat speciaal ontwikkeld is voor Apple apparaten met de nieuwe Lightning-connector, waaronder de iPad mini en vierde generatie iPad. De speaker vormt daarmee samen met de JBL OnBeat Venue LT en de JBL OnBeat Micro de eerste serie speakerdocks die ondersteuning bieden voor Apple’s nieuwste generatie producten.

JBL OnBeat Mini

De JBL OnBeat Mini is een compact dock dat eenvoudig mee te nemen is en gebruikt kan worden om de iPad of iPad mini op te laden tijdens het gebruik. Ook is de OnBeat Mini voorzien van ingebouwde digitale signaalverwerking en twee volbereiks transducers die volgens de maker moeten zorgen voor een scherp en dynamisch geluid.

De dock beschikt over een batterijduur van 5 uur middels meegeleverde batterijen en kan met de meegeleverde AC-adapter tevens de iPad mini, iPhone 5, iPads van de vierde generatie en nieuwe iPod modellen opladen. De draagbare speakerdock beschikt ook over een ingebouwde USB aansluiting voor andere draagbare apparaten en een 3,5mm audioaansluiting voor het afspelen van andere iOS devices zonder Lightning-connector.

De JBL OnBeat Mini is reeds te koop voor een adviesprijs van 149 euro.

Via: Homecinema Magazine

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.