Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo IdeaPad Yoga 11s verschijnt in productvideo

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2013, 13:11 CategorieHardware

Lenovo heeft kort na de introductie van Windows 8 twee convertibles op de markt gebracht in de IdeaPad Yoga serie. Binnenkort moet er een derde model in deze serie verschijnen in de vorm van de IdeaPad Yoga 11s met een 11.6 inch display en Windows 8 software.

Lenovo IdeaPad Yoga serie

Momenteel kun je in Nederland naar de winkel voor de 13.3 inch IdeaPad Yoga 13 die draait op Windows 8 en de 11.6 inch IdeaPad Yoga 11 die draait op Windows RT. In de zomer moet er een derde model aan het assortiment toegevoegd worden; de IdeaPad Yoga 11s. Deze convertible beschikt over het formaat van de IdeaPad Yoga 11 maar over de software van de IdeaPad Yoga 13. Verder is het apparaat uitgerust met onder meer een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Core i5 of i7 processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan opslaggeheugen, wifi, Bluetooth 4.0, USB 2.0 en USB 3.0 poorten, een SD kaartlezer, een HDMI poort en een webcam aan de voorzijde.

Productvideo

In onderstaande video worden de belangrijke features, functies en mogelijkheden van de nieuwe IdeaPad Yoga 11s getoond. Zo beschikt het apparaat net als de twee andere modellen over verschillende posities, waaronder een tabletmodus.

De Lenovo IdeaPad Yoga 11s moet in juni op de Amerikaanse markt verschijnen voor een prijs vanaf 799 dollar. Wanneer het apparaat naar Nederland komt is nog niet bekend.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
Lenovo IdeaPad Yoga 11S
Windows 8

Reacties

  1. Sander
    26 april, 2013 om 15:13

    Ja deze wil ik wel hebben… kom maar op!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.