Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert FabricSkin Keyboard Folio voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2013, 11:52 CategorieAccessoires

Logitech heeft de afgelopen maanden al heel wat toetsenborden en covers met toetsenbord voor de iPad en iPad mini uitgebracht en voegt deze week wederom een nieuwe variant aan het assortiment toe. De Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad is een beschermhoes voor de iPad waarin het toetsenbord verwerkt zit.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad

De nieuwe toetsenbord-folio voor de iPad is beschikbaar in vier kleuren en verschillende hoogwaardige materialen om de voor- en achterkant van de iPad te beschermen voor gebruik onderweg. Logitech heeft deze keer veel aandacht besteed aan het design door een samenwerking aan te gaan met designers, chique materialen te gebruiken en de accessoire in gedurfde kleuren uit te brengen. Het resultaat is een productlijn in de kleuren Electric Blue, Urban Grey, Mars Red Orange en Carbon Black.

Logitech-FabricSkin-Keyboard-folio

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio bestaat uit een Bluetooth-toetsenbord dat volledig is geïntegreerd in de binnenkant van de beschermhoes. De full-size toetsen moeten volgens de fabrikant een type-ervaring bieden zoals een regulier toetsenbord, maar dan in een nieuwe look. De nanocoating aan de buitenkant heeft een waterafstotende functie. Verborgen magneten houden de folio gesloten, zodat de iPad onderweg wordt beschermd. Door de folio te openen wordt de tablet geactiveerd en door deze te sluiten in de slaapstand gezet. Daarnaast zorgen de magneten ervoor dat de iPad in de type-modus blijft.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad is vanaf mei 2013 beschikbaar voor 149,99 euro.

Reviews

Bekijk ook onze reviews van onder meer de Keyboard Folio en Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad mini.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.