Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Photojojo zoomlens brengt optische zoom naar je iPad of iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2013, 12:28 CategorieAccessoires

Van het nut van een camera op de achterzijde van een tablet, met name de grotere modellen, ben ik nog steeds niet overtuigd maar wanneer je graag foto’s maakt kan deze wel eens van pas komen. Mocht je niet altijd een camera bij je hebben en een iPad gebruiken om foto’s te maken dan biedt de Photojojo Telephoto zoomlens de uitkomst.

Zoomlens voor de iPad

Deze telelens is beschikbaar voor zowel de iPad 3/4 als de iPad mini en biedt je volgens de fabrikant de mogelijkheid om te zoomen zonder dat de kwaliteit van de foto achteruit gaat. De versie voor de iPad mini beschikt over een 12x optische zoom en de versie voor de iPad 3/4 over een 10x optische zoom. Daarbij voegt de lens een vignet en een ‘lo-fi’ look aan je foto’s toe. Met de lenzen wordt een mount geleverd die je vanzelfsprekend op je iPad klemt om de lens te monteren.

Photojojo-Telephoto-zoomlens-2

Prijs en beschikbaarheid

De Photojojo Telephoto zoomlens heeft een prijskaartje van 25 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.