Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reddit Now: Android applicatie voor smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2013, 10:31 CategorieAndroid

Reddit is een soort sociaal nieuwsnetwerk dat met name in de VS populair is maar ook buiten die grenzen de laatste tijd aan populariteit wint. Gebruikers kunnen op de website interessant nieuws plaatsen, erop reageren en hun waardering geven. Dit alles zorgt ervoor dat de best gewaardeerde en meest populaire artikelen bovenaan komen te staan. Het is lastig om voor een dergelijke website een overzichtelijke en aantrekkelijke app te lanceren maar dat is de mensen achter Reddit toch gelukt.

Reddit Now voor Android

De Reddit Now applicatie voor Android werd begin dit jaar al gelanceerd maar heeft inmiddels een aantal updates gekregen. Met de app krijg je een compleet overzicht met de belangrijkste Reddits en je kunt eenvoudig middels een veegbeweging schakelen tussen Subreddits waarop je jezelf kunt abonneren. Ook kun je op artikelen stemmen, reageren, ze opslaan, ze verbergen en ze delen. De app is compleet geoptimaliseerd voor het gebruik op smartphones en tablets en maakt gebruik van fraai ogend Holo-design.

Mocht je veel tijd besteden op Reddit dan is deze app absoluut aan te raden, zeker ook omdat je er niks voor hoeft te betalen en ook geen last hebt van irritante advertenties. De app bevindt zich nog in bèta fase dus de komende tijd worden er nog belangrijke updates verwacht.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.