Samsung Galaxy Note 8.0 te bestellen in Nederland

08 april 2013 1 Minuut 5 Reacties
Galaxy-Note-8-0-2

De verwachting was dat de Samsung Galaxy Note 8.0 eind maart in de Nederlandse winkels zou liggen maar de tablet laat nog steeds op zich wachten. Inmiddels kan het nieuwste model uit de Galaxy Note-lijn van Samsung wel bij diverse Nederlandse winkels besteld worden voor een prijs van 399 euro.

De Samsung Galaxy Note 8.0 werd afgelopen februari tijdens MWC 2013 officieel gepresenteerd als tussenmaat tussen de 5.5 inch Galaxy Note II en de 10.1 inch Galaxy Note 10.1. Net als de andere twee modellen beschikt de 8 inch variant over de geavanceerde S-Pen stylus waarmee op het scherm getekend en geschreven kan worden. Ook draait de tablet op Android 4.1 Jelly Bean met daar overheen de Samsung TouchWiz interface.

Verder beschikt de Galaxy Note 8.0 onder meer over een 8 inch Super PLS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quadcore Exynos processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader. Aan de onderzijde van de tablet bevindt zich een microUSB poort en aan de voor-en achterzijde bevindt zich een camera. Ook is er wifi, Bluetooth, GSM en GPS ondersteuning.

Samsung Galaxy Note 8.0 kopen

De Samsung Galaxy Note 8.0 is inmiddels te bestellen bij onder meer onderstaande winkels. De levertijd bedraagt bij de meeste winkels ongeveer 1 week.

Electronic Partner
Dixons
Tabletcenter
Wehkamp

Reacties (5)