Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8.0 uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2013, 18:09 CategorieAndroid

Begin deze week meldden we al dat de nieuwe Samsung Galaxy Note 8.0 tablet te bestellen was bij diverse Nederlandse winkels en sinds vandaag is de tablet ook op voorraad bij een aantal winkels. De Note 8.0 is momenteel als wifi-only variant te koop voor een prijs van 399 euro.

Specificaties en features

De Samsung Galaxy Note 8.0 werd eind februari tijdens MWC 2013 gepresenteerd en moet met 8 inch het ideale formaat bieden voor diegenen die zowel mobiel als productief willen zijn. Net als zijn grotere broer, de Galaxy Note 10.1, en zijn kleinere broer, de Galaxy Note II, beschikt de 8 inch variant over de S-Pen stylus waarmee je kunt schrijven, navigeren en tekenen. Samsung heeft de tablet uitgerust met Android 4.1 Jelly Bean met daar overheen de TouchWiz interface.

Verder beschikt de Note 8.0 onder meer over een 1.6GHz quadcore processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, twee camera’s en Bluetooth 4.0. Naast een wifi-ony variant wordt er ook een 3G model met GSM-functie gelanceerd. Een overzicht van alle specificaties en de software features die Samsung toegevoegd heeft vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 8.0.

Review

Eerder deze week verschenen de eerste reviews van de Galaxy Note 8.0 al online. In dit artikel hebben we een aantal reviews van de grotere media samengevat. De algemene conclusie is dat de Note 8.0 een meer dan prima tablet is maar door de hoge prijs van 399 euro eigenlijk een niche creëert waardoor de tablet niet voor iedereen de beste optie is.

Galaxy Note 8.0 kopen

De Samsung Galaxy Note 8.0 is inmiddels uit voorraad te koop bij onder meer Tabletcenter, Dixons, Mycom en BCC. Ook wordt de tablet de komende dagen verwacht bij de meeste overige winkels welke in onderstaande prijsvergelijking te vinden zijn.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8.0
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.