Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note III krijgt mogelijk aluminium behuizing

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2013, 10:14 CategorieHardware

Samsung rust het merendeel van haar smartphones, waaronder ook de high-end modellen uit de Note-serie, uit met een plastic behuizing maar zou volgens recente geruchten overwegen over te stappen op een nieuw design met mogelijk een aluminium behuizing.

Van plastic naar aluminium

De website Sammobile heeft van bronnen bij de Koreaanse fabrikant vernomen dat het bedrijf zich zorgen maakt over het design en de bouwkwaliteit van haar mobiele apparaten. Concurrenten als HTC en Sony rusten hun high-end modellen uit met een hoogwaardig aluminium design en fans van Samsung zouden hier ook steeds vaker naar vragen. De plastic behuizing van Samsung smartphones wordt in reviews ook vaak bekritiseerd, zoals onlangs gebeurde bij de introductie van de Galaxy S4.

Samsung Galaxy Note III

Om op het gebied van design niet achter te lopen en aan de vraag van consumenten te voldoen zou Samsung nu overwegen over te stappen op een nieuw design, mogelijk met een aluminium behuizing. In eerste instantie zal het design doorgevoerd worden voor de derde generatie Galaxy Note phablet. Dit model zou tijdens IFA 2013, welke in september plaatsvindt in Berlijn, gepresenteerd worden en volgens recente geruchten onder meer beschikken over een 6 inch Full HD AMOLED display, een Exynos 5 Octa processor, een 13 megapixel camera en de meest recente versie van Android.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.