Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung komt in juni met Galaxy Mega 5.8 en 6.3 phablets’

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2013, 12:07 CategorieAndroid

Er gaat geen week voorbij dat we niet over een gerucht schrijven dat te maken heeft met nieuwe phablets of tablets van Samsung. Ook deze week verschijnt de Koreaanse fabrikant weer in het nieuws. Deze keer gaat het gerucht dat Samsung in juni twee nieuwe phablets lanceert die gaan onder de naam Galaxy Mega.

Samsung Galaxy Mega phablets

Volgens anonieme bronnen van Sammobile lanceert Samsung in juni de Galaxy Mega 5.8 en de Galaxy Mega 6.3. Zoals de namen al aangeven beschikt de eerste variant over een 5.8 inch display en de tweede variant over een 6.3 inch display. Begin dit jaar verschenen er ook al geruchten geruchten over een 5.8 inch phablet die zou gaan onder de naam Fonblet. Deze naam zou Samsung nu gewijzigd hebben in Galaxy Mega.

Qua specificaties is er nog veel onduidelijkheid maar beide modellen worden waarschijnlijk voorzien van een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een Exynos 4412 quadcore processor, 1GB aan werkgeheugen, minimaal 16GB aan werkgeheugen en waarschijnlijk Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Natuurlijk zal ook deze keer de Samsung TouchWiz interface niet ontbreken.

Beschikbaarheid

De nieuwe Samsung Galaxy Mega 5.8 zou eind mei moeten verschijnen in een witte afwerking. De Galaxy Mega 6.3 moet drie weken later op de markt verschijnen en komt in een witte en een zwarte kleur.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.