Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Status Board voor de iPad: Een hub voor al je info, feeds en berichten

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2013, 11:21 CategorieApple

Wanneer je alle belangrijke informatie, waaronder je belangrijkste feeds, de tijd en datum, het weer en je e-mails in één overzicht wilt hebben dan is het Status Board voor de iPad een zeer handige oplossing.

Status Board voor de iPad

Het Amerikaanse bedrijf Panic heeft gisteren de Status Board app voor de iPad gelanceerd. De applicatie biedt de mogelijkheid een gepersonaliseerde hub te creëren waarop alle informatie die voor jou belangrijk is verschijnt. Het standaard Status Board geeft widgets voor onder meer de tijd, de weersvooruitzichten en de kalender weer maar het hele overzicht is naar eigen wens in te richten. Zo is het mogelijk de laatste Tweets binnen te halen, je favoriete RSS-feeds te laten tonen, grafieken van verschillende data te tonen, en je nieuwste e-mails weer te geven.

iPad-status-board-2

Alle widgets kunnen middels het eenvoudige ‘drag-and-drop’ principe op het scherm gesleept worden en de meeste widgets zijn ook nog qua grootte aan te passen. Ook zijn sommige widgets op verschillende manieren weer te geven, bijvoorbeeld als ticker of als grafiek. Voor zakelijke gebruikers is de mogelijkheid om meerdere hubs aan te maken en deze te streamen via AirPlay (of TV-uit) een handige optie, al moet hier wel ondersteuning binnen de app voor aangeschaft worden voor 8,99 euro. Alle hubs kunnen ook weer gedeeld worden met andere die ze op hun eigen iPad kunnen openen.

Downloaden

De Status Board app is vanaf nu te downloaden uit de Apple App Store voor een prijs van 8,99 euro.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.