Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Swype app nu beschikbaar voor Android tablets en smartphones

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2013, 12:17 CategorieAndroid

Voor Android tablets zijn er al verschillende opties wanneer je geen genoegen neemt met het standaard on-screen keyboard, waaronder Swiftkey. Vandaag is ook het populaire Swype eindelijk in de Google Play Store verschenen en kan voor een bedrag van 76 cent gedownload worden.

Swype voor Android

Swype is geen onbekende speler op het gebied van on-screen keyboards maar was tot vandaag alleen buiten de Google Play Store om te installeren op smartphones en tablets. De reden hiervoor is dat het bedrijf zich tot vandaag alleen richtte op de integratie door fabrikanten en operators en niet op directe verkoop aan gebruikers van tablets en smartphones. Daar komt vandaag dus verandering in want Swype is inmiddels te downloaden voor bezitters van mobiele apparaten die op Android draaien.

De werking van Swype komt je wellicht bekend voor; je kunt met je vingers over de toetsen vegen zonder het scherm los te laten waarna de woorden verschijnen. Deze methode moet het mogelijk maken sneller en comfortabeler teksten in te voeren.

Downloaden

De Swype app is compatibel met zowel tablets als smartphones maar het bedrijf geeft op dit moment aan dat sommige tablets als niet compatibel aangegeven kunnen worden. Daar wordt echter aan gewerkt. De applicatie kan in de vorm van een trial-versie gratis gedownload worden. De betaalde versie kost 76 cent.

 • Delen:

Reacties

 1. Thom
  24 april, 2013 om 20:43

  Android 4.2.2 heeft ook al zoiets :P

  • Martijn Chel
   24 april, 2013 om 20:45

   Zoiets inderdaad :)
   Maar, gelukkig voor Swype draait nog maar een zeer klein aantal tablets op die versie.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.