Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

T-Mobile komt met nieuwe mobiel internet abonnementen voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2013, 14:45 CategorieProviders en netwerken

T-Mobile heeft deze week de abonnementen met mobiel internet voor tablets en laptops vernieuwd. Je hebt nu de keuze uit vier abonnementen met snelheid van 14.4 Mbps een datalimiet van 250MB tot 10GB. De abonnementen kunnen in combinatie met een tablet of als sim-only aangeschaft worden.

Nieuwe abonnementen T-Mobile

Het goedkoopste abonnement, Internet Soms, heeft een prijs van 10 euro per maand bij een 1-jarig abonnement en 9 euro voor een 2-jarig abonnement, en een datalimiet van 250MB. Het Internet Regelmatig abonnement kost 20 euro per maand en heeft een datalimiet van 1GB. Bij de huidige actie betaal je voor een 1-jarig abonnement 14 euro per maand en voor een 2-jarig abonnement is de prijs 13 euro per maand.

Het Internet Vaak sim-only abonnement kost 30 euro per maand maar met de huidige actie betaal je 22 euro per maand bij een 1-jarig abonnement en 21 euro per maand bij een 2-jarig abonnement. Het datalimiet is 2.5GB. Het meest uitgebreide abonnement, Internet Altijd, heeft een datalimiet van 10GB en kost 47,50 euro per maand maar met de huidige actie is dit 36 euro per maand voor een 1-jarig abonnement en 35 euro bij een 2-jarig abonnement.

Wanneer de nieuwe abonnementen met tablet aangeschaft worden is de abonnementsprijs 10 euro hoger. Bij een 1-jarig abonnement krijg je 3 maanden 50 procent korting op de abonnementskosten en bij een 2-jarig abonnement krijg je 12 maanden 50 procent korting op de abonnementskosten.

Bekijk alle nieuwe abonnementen van T-Mobile.

4G

Eerder deze week liet T-Mobile weten dat alle klanten die gebruikmaken van mobiel internet gratis gebruik mogen maken van het 4G-netwerk zodra dit beschikbaar is. De snelheid is echter beperkt maar volgens de provider wel sneller dan het huidige 3G-netwerk. Om van de volledige snelheid van het 4G-netwerk gebruik te maken kunnen klanten later dit jaar een 4G-abonnement aanschaffen.

Lees meer over 4G tablets en abonnementen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.