Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tekniser Tek 807D: 7 inch gaming tablet voor 150 euro

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2013, 15:32 CategorieAndroid

Het spelen van games op tablets wordt alsmaar populairder en daarom zien we ook steeds meer tablets verschijnen die geoptimaliseerd zijn voor deze activiteit. Zo bracht Archos eerder de 7 inch GamePad tablet uit en komt deze week het wat minder bekende Tekniser met een zogenaamde gaming tablet.

Tekniser Tek 807D

De Tekniser Tek 807D is een Android tablet met een formaat van 7 inch die voorzien is van game controllers aan de zijkanten. Volgens het bedrijf moeten deze controllers zorgen voor een optimale game-ervaring. Verder is de tablet uitgerust met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een Rockchip RK3066 ARM Cortex-A9 dualcore processor, een ARM Mali 400 quadcore grafische processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen. Het opslaggeheugen kan ook nog uitgebreid worden middels een microSD kaart. Daarnaast kan de tablet met een TV gekoppeld worden middels HDMI en moet de batterij zo’n 9 uur meegaan op een volle lading. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean met toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van games en andere applicaties.

Prijs en beschikbaarheid

De Tekniser Tek 807D moet komende zomer in Europa verschijnen voor een adviesprijs van 150 euro. Of de tablet ook in de Nederlandse winkels verschijnt is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.