Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Thermaltake Power Pack voor tegelijk opladen smartphone en tablet

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2013, 11:45 CategorieAccessoires

Gisteren berichtten we over een nieuwe technologie die kleinere en veel krachtigere accu’s mogelijk maakt, maar voordat het zover is moeten we het doen met wat we hebben. Als je een intensieve smartphone- en tabletgebruiker bent dan moet je apparaat waarschijnlijk elke dag aan de lader, als je al een volledige dag haalt. Met de Power Pack van Thermaltake heb je ook onderweg de mogelijkheid je mobiele apparaten op te laden.

Thermaltake Power Pack

De Thermaltake Power Pack is een 8400 mAh accu waarmee twee mobiele apparaten tegelijkertijd opgeladen kunnen worden via een USB-poort. Zowel je smartphone als je tablet kan de accu dus op hetzelfde moment als lader gebruiken. De Power Pack beschikt over twee USB-poorten met een een afgifte van 2,1 ampère waarmee beide apparaten even snel opgeladen kunnen worden. De accu moet ervoor zorgen dat een iPhone drieënhalf keer volledig opgeladen kan worden en in totaal kan de Power Pack minimaal 500 keer herladen worden.

De afmetingen van de accu bedragen 127 x 72 x 19 mm en het geheel weegt 275 gram. Hierdoor is het apparaat eenvoudig overal mee naar toe te nemen. De Thermaltake Power Pack komt in een witte, een zwarte, een grijze en een bruine variant op de markt. Over de prijzen is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.