Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba AT10 tablet met Tegra 4 chip verschijnt bij Amerikaanse FCC

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2013, 10:55 CategorieHardware

Begin dit jaar verschenen er geruchten dat Toshiba als een van de weinige fabrikanten zou werken aan een tablet met de nieuwe quadcore Tegra 4 processor van Nvidia en vorige week doken ook de eerste aanwijzingen op. Inmiddels lijkt de tablet dichtbij lancering te zijn aangezien het toestel is opgedoken bij de FCC.

Toshiba AT502

Uit de documenten van de FCC, de Amerikaanse keuringsinstantie voor draadloze communicatie, kunnen we halen dat een Toshiba tablet met de naam AT10-A in gereedheid brengt voor lancering op de Amerikaanse markt. Hoewel er verder vrij weinig interessante informatie uit de documenten te halen valt kunnen we wel zien dat de tablet door Pegatron geproduceerd zal worden en waarschijnlijk over een 10 inch display beschikt. Ook wordt het toestel uitgerust met Wifi, Bluetooth 4.0 en NFC.

Tegra 4 chip en Android 4.2

Vorige week doken de eerste benchmarkresultaten van de AT10, welke in Europa waarschijnlijk als AT502 door het leven zal gaan, al op. De tablet zou voorzien zijn van een quadcore Nvidia Tegar 4 processor met een kloksnelheid van 1.8GHz en draaien op het recente Android 4.2 Jelly Bean. Toshiba heeft de tablet nog niet officieel aangekondigd maar een lancering lijkt dus nabij.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.