Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter-app Falcon Pro voor Android geüpdatet met offline-modus

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2013, 21:21 CategorieAndroid

Falcon Pro, één van de beste Twitter-apps voor Android, heeft een flinke update gekregen die een geheel nieuwe offline-modus aan de app toevoegt. Zo kun je altijd de nieuwste tweets bekijken. 

De offline-modus draait op de achtergrond en haalt automatisch nieuwe tweets, foto’s, artikel-afbeeldingen en andere updates binnen waardoor de gebruiker op een later tijdstip alle nieuwe tweets kan lezen. Zelfs als je offline bent.

Falcon Pro: tokens

Daarnaast brengt de update de mogelijkheid om Google Play Store-links vanuit de app direct in Google’s appwinkel te openen. Dit geeft gebruikers iets meer gemak op het moment dat anderen via Twitter een app aanprijzen. Ook is het mogelijk om tweets geschreven in andere talen naar het Engels te vertalen. 

Falcon Pro kwam enkele maanden geleden in de problemen door het limiet dat Twitter apps van derden oplegt. Hierdoor hebben Twitter-apps die niet officieel van Twitter zijn een gebruikerslimiet met een gelimiteerd aantal tokens (gebruikers). Falcon Pro verwijderde recentelijk al zijn tokens waardoor de app weer nieuwe gebruikers aan kan nemen. Wees er daarom ook snel bij: de app kan zo weer aan zijn limiet zitten.

Falcon Pro is beschikbaar voor Android 2.2 en hoger en voor € 1,49 in de Google Play Store te downloaden. De app heeft een fijne tablet-interface die verdraaid goed werkt.

Download: Falcon Pro

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.