Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitgebreide hands-on video high-end Sony Xperia Tablet Z

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2013, 13:53 CategorieAndroid

Als je interesse in de nieuwe Sony Xperia Tablet Z hebt dan heb je nog een paar weken geduld nodig. Maar tot die tijd kunnen we je wellicht tevreden stellen met een uitgebreide hands-on video waarin een aantal van de belangrijkste features van de tablet uitgelicht worden.

Sony Xperia Tablet Z hands-on

De Sony Xperia Tablet Z is één van de meest interessante modellen van dit moment wanneer je op zoek bent naar een indrukwekkend design, goede prestaties en een hoop aantrekkelijke features. Zo is de tablet voorzien van een krachtige Qualcomm Snapdragon quadcore processor, 2GB aan werkgeheugen, een Full HD display, het recente Android 4.1 Jelly Bean, een waterdichte en stofbestendige behuizing en een zeer slanke en lichte behuizing.

Tijdens MWC 2013 hebben we zelf de Xperia Tablet Z al kort aan een test onderworpen en Sony heeft ook al diverse promotievideo’s met de belangrijkste features en functies gepubliceerd. De website Androidcentral heeft deze week kans gekregen om voor de lancering de Xperia Tablet Z nog eens uitgebreid van dichtbij te bekijken. Hun ervaringen zijn in onderstaande video te vinden.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia Tablet Z wordt vanaf half mei in Nederland verwacht voor een prijs vanaf 499 euro. De tablet kan reeds besteld worden via de website van Sony.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.