Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Unboxing video ASUS Padfone Infinity en Padfone Station

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2013, 10:32 CategorieAndroid

Sinds begin deze maand ligt de tweede generatie Padfone van ASUS in de Nederlandse winkels maar eind februari werd in Barcelona ook een nieuw model aangekondigd in de vorm van de Padfone Infinity. Het nieuwe model beschikt over high-end specificaties als een Full HD display en een quadcore processor.

ASUS Padfone Infinity

De ASUS Padfone Infinity is volgens ASUS hét ultieme product als je op zoek bent naar zowel een smartphone als een tablet. Het idee achter het product is hetzelfde als bij eerdere generaties – de Padfone kan achterin het Padfone Station geplaatst worden om op groot scherm te kunnen werken – alleen is het concept verder geperfectioneerd.

Het Padfone gedeelte beschikt over een 5 inch Full HD IPS display, een aluminium unibody design, een quadcore Qualcomm Snapdragon 600 processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen en een 13 megapixel camera. De Padfone Station tablet beschikt over een 10.1 inch IPS display en een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. ASUS belooft maar liefst 19 uur aan gesprekstijd voor de Padfone smartphone, wat verdriedubbeld moet worden met de batterij van de Padfone Station.

Unboxing video

Tijdens het Mobile World Congress 2013 maakten we al een korte hands-on video van de nieuwe ASUS Padfone Infinity maar gisteren heeft het Duitse MobileGeeks de eerste unboxing video gepubliceerd. In onderstaande video wordt het product uit de verpakking gehaald en wordt gekeken naar het design en de belangrijke features.

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS Padfone Infinity met 64GB aan opslaggeheugen moet binnenkort ook in Nederland verschijnen voor een adviesprijs van 999 euro.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.