Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update NOS voor Android brengt tablet-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2013, 22:00 CategorieAndroid

De officiële Android-app van de NOS heeft een update gekregen die het mogelijk maakt om de app op Android-tablets te installeren. Hoewel de interface nog niet geheel voor grote schermen is geoptimaliseerd, is de app – samen met al zijn mogelijkheden, waaronder livestreaming en video’s – vanaf nu op Android-tablets te installeren.

De NOS vermeldt in de updatenotities dat de app nog niet voor Android-tablets is geoptimaliseerd, maar dat de app nu enkel op grote schermen werkt en pas op een later tijdstip echt voor dergelijke schermen wordt aangepast. De komende periode wordt de NOS-app geüpdatet met een interface die speciaal voor Android-tablets is ontwikkeld.

NOS: nu ook voor tablets

De NOS-app biedt een combinatie van nieuws, sport en verkeers- en weersinformatie. Daarnaast is de app voorzien van video’s én livestreaming waardoor het mogelijk is om altijd één van de NOS-kanalen te bekijken. Ook worden sportevenementen altijd uitstekend verslagen, met veel aandacht voor nieuws en video.

Naast tabletondersteuning brengt de ondersteuning ook een liveblog voor het actuele nieuws,  een opgefriste interface waardoor deze beter bij het Holo-design van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) past en een reeks van bugfixes.

De NOS-app is gratis in de Google Play Store te downloaden. Het livestreamen van uitzendingen en/of video’s werkt alleen op Android 4.0-toestellen.

Download: NOS (gratis)

 • Delen:

Reacties

 1. Googel
  23 april, 2013 om 7:31

  De googel play store ja? Ken ik niet :-P

  • Sam Rijver
   23 april, 2013 om 9:37

   Oeps. Aangepast.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.