Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wacom introduceert Bamboo Stylus Mini voor smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2013, 14:45 CategorieAccessoires

Tablets zijn geoptimaliseerd voor bediening middels de vingers maar soms kan een stylus handig zijn, bijvoorbeeld bij het tekenen, het schrijven of het bedienen van een bepaalde app. Wacom heeft vandaag een nieuwe kleine stylus toegevoegd aan de Bambook Stylus familie.

Wacom Bamboo Stylus Mini

De nieuwe Wacom Bamboo Stylus Mini is volgens het bedrijf de ideale compagnon voor je tablet of smartphone en kan door het compacte formaat eenvoudig met de tablet vervoerd worden. De stylus is compatibel met alle displays die gebruikmaken van de capacitieve touchscreen techniek, wat bij zo’n 90 procent van de tablets het geval is. Verder is de digitale pen maar 4,7 centimeter lang, gemaakt van zacht rubber en kan gekoppeld worden aan je smartphone of tablet middels een dummy mini-jack plug. Deze wordt aangesloten op de koptelefoon aansluiting van je mobiele apparaat waardoor je de accessoire niet snel zult verliezen. Voor de punt van de pen zijn verschillende opties beschikbaar.

Wacom-Bamboo-Stylus-Mini-2

Prijs en beschikbaarheid

De Wacom Bamboo Stylus Mini is inmiddels te koop in Nederland voor een prijs van 14,90 euro. De accessoire wordt in een rode, roze, blauwe, groene, witte en zwarte variant op de markt gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.