Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wacom lanceert Stylus Feel voor Galaxy Note en Windows 8 tablets

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2013, 12:44 CategorieAccessoires

De Wacom Stylus Feel werd in december van vorig jaar al aangekondigd maar Wacom laat vandaag weten dat de stylus pas in mei naar Nederland komt. De accessoire is compatibel met Samsung’s Galaxy Note tablets en bepaalde Windows 8 tablets, waaronder de Dell Latitude 10.

Wacom Stylus Feel

Wacom en Samsung werken sinds begin dit jaar innig samen voor de ontwikkeling van onder andere styli en de Stylus Feel is de eerste accessoire van Wacom die geoptimaliseerd is voor Samsung’s Galaxy Note 10.1 en Galaxy Note 8.0 tablets. Net als de S-Pen stylus die Samsung levert met de Galaxy Note producten is de Stylus Feel drukgevoelig waardoor je met meer druk dikkere lijnen kunt trekken. Daarbij beschikt de stylus over een schakelaar waarmee je de functionaliteit van de pen per applicatie kunt aanpassen.

De nieuwe stylus is compatibel met tablets die gebruikmaken van de EMR-technologie, waaronder de Galaxy Note tablets van Samsung, de Dell Latitude 10 Windows 8 tablet en de ASUS Eee Slate B121.

Beschikbaarheid en prijs

De Wacom Stylus Feel komt in een zwarte en een witte variant en daarnaast heb je de keuze uit de normale variant met dikke punt en de ‘Carbon’ variant met dunne carbon punt. De accessoire moet in mei van dit jaar in Nederland verschijnen voor een adviesprijs van 39,90 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.