Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xbox SmartGlass voor Android krijgt ondersteuning voor grotere tablets

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2013, 10:27 CategorieAndroid

Afgelopen oktober lanceerde Microsoft de Xbox SmartGlass applicatie voor Android waarmee gebruikers hun mobiele apparaat als afstandsbediening en als tweede scherm kunnen gebruiken. Deze app was alleen geschikt voor smartphones en kleinere tablets maar daar is deze week verandering in gekomen. Microsoft heeft een update uitgerold waarmee ook tablets groter dan 7 inch ondersteund worden.

Xbox SmartGlass

Xbox SmartGlass is een applicatie waarmee gebruikers van een tablet of smartphone hun mobiele apparaat kunnen gebruiken voor het bedienen van diverse functies van de game console, het invoeren van teksten en het chatten met andere gebruikers. Daarnaast kan het mobiele apparaat ingezet worden als tweede scherm bij bepaalde games en films. De eerste versie van de app bracht echter alleen ondersteuning voor smartphones en kleinere tablets. Sinds deze week ondersteunt de Android-versie ook tablets met een formaat groter dan 7 inch. Daarnaast zijn er een aantal bugs opgelost en blijft de applicatie actief wanneer deze niet gebruikt wordt. Hierdoor hoef je niet steeds een paar seconden te wachten op de verbinding zodra je de app weer wilt gebruiken.

Downloaden

De Xbox SmartGlass applicatie is beschikbaar voor gebruikers van iOS, Windows en Android apparaten. De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.