Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yahoo Mail voor Android tablets en iPad gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2013, 18:06 CategorieAndroid

Yahoo focust zich de laatste tijd steeds meer op mobiele apparaten en dat resulteert vandaag in twee nieuwe applicaties. Yahoo lanceert een nieuwe Weather-applicatie voor de iPhone en een nieuwe Mail applicatie voor de iPad en voor Android tablets.

Yahoo Mail voor iPad en Android tablets

De Yahoo Mail applicatie ondersteunde nog geen optimale weergave op tablets maar daar komt vandaag verandering in. Daarnaast wordt er een geoptimaliseerde versie voor de iPad en iPad mini uitgebracht. De nieuwe versie van de app geeft een overzichtelijke en simplistische weergave van je e-mails, zonder echt revolutionair te zijn, iets dat nooit slecht is voor een e-mail applicatie.

Yahoo geeft zelf aan de app expres simpel gehouden te hebben; zonder folders, knoppen en tabs. Het draait allemaal om “jouw en je email”. Het bladeren door je inbox moet het geval geven alsof je door een magazine bladert, met name door de fullscreen weergave die in vele apps ontbreekt. Verder is de applicatie voorzien van ondersteuning voor swipe-bewegingen, waaronder een de mogelijkheid om middels een swipe-beweging om één of meerdere e-mails te verwijderen. Ook kun je e-mails groeperen per afzender.

Downloaden

De Yahoo Mail applicatie is gratis te downloaden in de Google Play Store en App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.