Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire P3 Windows 8 tablet duikt op in China

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2013, 10:14 CategorieHardware

Begin april doken er verschillende geruchten op dat Acer zou werken aan een nieuwe Windows 8 tablet die als opvolger van de vorig jaar gelanceerd Iconia W700 in de markt gezet zou worden. Vandaag is de tablet, welke gaat onder de naam Aspire P3, in China verschenen met ietwat afwijkende specificaties.

De Aspire P3 is een tablet die uitgerust kan worden met een keyboard cover en beschikt over een 11.6 inch IPS LCD display. Verder is de tablet voorzien van een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een 1.4GHz Intel Core i3 of 1.5GHz Intel Core i5 processor, 2GB aan werkgeheugen en een harddisk met 60GB of 120GB aan opslagruimte. Het geheel zou een afmeting hebben van 295 x 191 x 9,95 millimeter en 790 gram wegen. Ook is de tablet uitgerust met een 5 megapixel camera en een 5.280mAh batterij.

Volgens Mobile Geeks zou de Aspire P3 een prijs vanaf 600 euro krijgen, wat nogal opvallend is aangezien de specificaties minder aantrekkelijk zijn dan de huidige Iconia W700 tablet. Het duurste model met Core i5 processor en 120GB aan opslagruimte zou ruim 700 euro kosten. Acer heeft eind deze week een persevenement in New York gepland staan waar we mogelijk meer informatie over de Aspire P3 en andere nieuwe tablets kunnen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.