Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Computex 2013 teaser staat in het teken van tablets

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2013, 10:04 CategorieAndroid

Volgende week gaat de jaarlijkse Computex-beurs weer van start en traditiegetrouw grijpen veel fabrikanten dit moment aan om nieuwe producten te presenteren. Hoewel Acer een aantal weken terug al een eigen persevenement had heeft het bedrijf ook voor Computex 2013 nog verrassingen in petto.

Acer Computex teaser

Acer heeft vandaag onderstaande teaservideo gepubliceerd waarin verwezen wordt naar onder meer de Aspire R7 die eerder deze maand gepresenteerd werd. Daarnaast wordt verwezen naar nieuwe tablets die we volgende week gaan zien. Zo wordt er gesproken over een tablet die je meer laat doen dan puur op het internet surfen en apps gebruiken. De video wordt afgesloten met de tekst “we have some of the biggest little news this June 3rd at Computex 2013.”

Nieuwe tablets

Wat Acer precies voor ons in petto heeft blijft afwachten maar kijkend naar de laatste zin en wat er tot op heden al gelekt is aan informatie is de kans zeer groot dat Acer de Iconia W3 aan het publiek toont. Dit is ’s werelds eerste kleine Windows 8 tablet met een formaat van 8.1-inch. Daarnaast lekte er al informatie over een Iconia WT5 met keyboard cover en zou Acer zomaar eens een Android tablet met quadcore Tegra 4 processor kunnen presenteren.

Hou volgende week Tablets Magazine in de gaten voor het laatste nieuws vanaf Compitex 2013.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.