Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia A1-810 volgende week te koop in Nederland voor 199 euro

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2013, 11:31 CategorieAndroid

Acer zet dit jaar vol in op tablets met een aantrekkelijk prijskaartje. Het eerste model dat de Taiwanese fabrikant begin dit jaar introduceerde was de 7 inch Iconia B1-A71 en binnenkort wordt er een 7.9 inch model aan de line-up toegevoegd. De Acer Iconia A1 moet vanaf 3 juni in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs van 199 euro.

Acer Iconia A1

De Acer Iconia A1 heeft hetzelfde formaat displays als de iPad mini en beschikt ook over dezelfde resolutie van 1.024 bij 768 pixels. Hierdoor heeft het toestel voor Android tablets een wat aparte verhouding van 4:3. Verder houden de overeenkomsten op want de Iconia A1 beschikt over een quadcore Mediatek processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer. Ook is de tablet voorzien van wifi, Bluetooth, een microUSB 2.0 poort een microHDMI poort en twee camera’s. De tablet draait op het recente Android 4.2 Jelly Bean.

Beschikbaarheid en prijs

Vandaag hebben we informatie ontvangen dat de Iconia A1-810 vanaf komende maandag, 3 juni, in de Nederlandse winkels moet liggen. De tablet heeft een prijs van 199 euro maar later moet er ook een 3G-versie verschijnen die een prijs van 219 euro krijgt. De Iconia A1 kan via Tabletcenter.nl later vandaag reeds besteld worden waarna de levering volgende week zal plaatsvinden.

  • Delen:
Acer Iconia A1 (A1-810)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.