Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia W3-810 tablet verschijnt op Finse website Acer

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2013, 12:02 CategorieHardware

Hoewel we eigenlijk alles al wisten over de eerste kleine Windows 8 tablet heeft Acer dit weekend, waarschijnlijk per ongeluk, de productpagina van Iconia W3 online gezet. Op deze pagina worden nu de meeste specificaties en features bevestigd.

Acer Iconia W3-810

Eerder deze maand liet een manager van Acer Rusland weten dat de Iconia W3 op 4 juni officieel gepresenteerd zal worden. Op de Finse website van Acer is echter sinds afgelopen vrijdag alle informatie over de Iconia W3-810 al te vinden. Toch is er weinig verrassends te melden aangezien we de afgelopen weken al veel afbeeldingen en specificaties voorbij hebben zien komen.

Zo beschikt de Iconia W3 over een 8.1 inch display met een 1.280 bij 768 pixels resolutie en draait het geheel op een Intel Atom Z2670 processor met 2GB aan werkgeheugen. De tablet komt in een twee varianten als we de website mogen geloven. De eerste versie is W3-810-27602G03nsw met 32GB aan opslaggeheugen en de tweede versie is de W3-810-2760G06nsw met 64GB aan opslagruimte.

Acer-Iconia-W3

Verder is de tablet uitgerust met Wifi en Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een microUSB poort voor het opladen van de tablet en een microHDMI poort voor het koppelen van de tablet met een display. De batterij moet volgens Acer gemiddeld 8 uur meegaan. Wat betreft de software draait de tablet op Windows 8 Pro.

Accessoires

Acer heeft ook een speciaal dock voor de Iconia W3 ontwikkeld. Dit dock is een stuk breder dan de tablet en beschikt over een groot keyboard. De tablet kan in het dock geplaatst worden en wordt middels Bluetooth gekoppeld. Daarnaast worden er verschillende covers voor de tablet uitgebracht.

Prijs

Over de adviesprijs en exacte lanceerdatum van de Iconia W3 is nog niets bekend. Kijkend naar eerdere berichten lijkt het erop dat de tablet een prijs vanaf 349 euro krijgt.

  • Delen:
Acer Iconia W3 (W3-810)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.