Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia W3 krijgt mogelijk prijs vanaf 329 euro

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2013, 14:10 CategorieHardware

We hebben de afgelopen weken al een aantal keer gesproken over de prijs van de nog onaangekondigde Acer Iconia W3, de eerste kleine Windows 8 tablet, maar een bevestiging hebben we nog niet gekregen. Ook vandaag is er weer informatie opgedoken waaruit blijkt dat de tablet mogelijk een prijs vanaf 329 euro krijgt.

De Acer Iconia W3 is nog niet officieel door Acer aangekondigd maar kijkend naar alle gelekte informatie staat zo goed als vast dat dit model de eerste kleine Windows 8 tablet met een 8.1-inch display zal worden. Acer houdt volgende week een persconferentie tijdens Computex 2013 en uit de teaser die eerder vandaag gepubliceerd is kunnen we opmaken dat de Iconia W3 tijdens die persconferentie hoogstwaarschijnlijk gepresenteerd zal worden. Alles wat we nu al denken te weten wat betreft de specificaties en features, inclusief foto’s, vind je op de productpagina van de Acer Iconia W3.

In Duitsland heeft webwinkel Redcoon de tablet deze week alvast online gezet maar vandaag ook weer offline gehaald. Natuurlijk zijn er de nodige screenshots gemaakt en kunnen we ook uit de cache van de website halen dat men daar uitgaat van een prijs van 329 euro voor de 32GB variant. De versie met 64GB aan opslaggeheugen zou een prijs van 379 euro krijgen. Deze prijzen lijken overigens inclusief het keyboard te zijn dat in eerdere foto’s getoond werd. Op de website stond een verwachte leverdatum binnen 1 tot 3 weken, wat weer precies overeenkomt met een presentatie volgende week.

Via: TabTech

  • Delen:
Acer Iconia W3 (W3-810)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.