Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia W3 reeds te bestellen voor minder dan 350 euro

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2013, 11:18 CategorieHardware

Twee weken terug lekte de eerste kleine Windows 8 tablet; de Acer Iconia W3. Gisteren organiseerde de Taiwanese fabrikant een persevenement in New York waar de verwachting was dat de tablet gepresenteerd zou worden. Er werd echter met geen woord over gerept en daarom moeten we het nog steeds doen met de onbevestigde informatie die zo nu en dan opduikt.

Update: De tablet is inmiddels weer offline gehaald

Qua specificaties lijkt het inmiddels zo goed als vast te staan. Zo beschikt de Iconia W3 over een 8.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.8GHz dualcore Intel Atom Z2760 processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een USB en HDMI poort, twee camera’s en een gewicht van 500 gram. De tablet draait op Windows 8, met dus onbeperkte toegang tot de desktopinterface.

Acer-Iconia-W3-810-2

Eerder deze week publiceerden wij de waarschijnlijke prijs van de Iconia W3, gebaseerd op informatie die winkels ontvangen hadden van de fabrikant. We gingen uit van 299 euro maar het lijkt erop dat we toch van 50 euro meer moeten uitgaan. Vandaag is de tablet namelijk bij twee webwinkels opgedoken. Het Amerikaanse Amazon heeft de tablet online gezet (inmiddels offline gehaald) voor een prijs van 379,99 dollar en het Nederlandse MaxICT heeft de tablet online staan voor ruim 340 euro. De tablet zou, als we de beschrijving mogen geloven, binnen een maand op de markt moeten verschijnen.

  • Delen:
Acer Iconia W3 (W3-810)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.