Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer publiceert unboxing video Aspire P3 tablet

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2013, 11:47 CategorieHardware

Begin deze maand introduceerde Acer tijdens een persevenement in New York verschillende nieuwe producten, waaronder de Aspire P3 Windows 8 tablet. Dit model is inmiddels te koop in Nederland bij diverse winkels en hoewel we alle specificaties kennen hebben we de tablet nog niet of nauwelijks in actie gezien.

Unboxing video

In plaats van dat we zelf met de tablet aan de slag kunnen heeft Acer een korte unboxing video gepubliceerd waarin we de belangrijkste features en functies voorgeschoteld krijgen. De Aspire P3 is te koop voor een prijs van 599 euro en wordt standaard geleverd met een keyboard cover die bescherming biedt en het mogelijk maakt comfortabel documenten te bewerken.

Acer Aspire P3

Zoals wij het van Acer begrijpen moeten er verschillende modellen van de Aspire P3 op de markt verschijnen maar het model dat in de video getoond wordt is inmiddels te koop in Nederland. Deze variant beschikt over een 11.6 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en een Intel Core i3 processor. Ook is de tablet voorzien van 2GB aan werkgeheugen, een SSD van 60GB, een microSD kaartlezer waarmee dit geheugen uitgebreid kan worden en twee camera’s. Wat betreft de aansluitingen beschikt de tablet over een USB 3.0 poort en een microHDMI aansluiting.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Aspire P3.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
Acer Aspire P3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.