Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Acer werkt aan 11.6-inch Windows 8 tablet met Intel Haswell chip’

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2013, 11:09 CategorieHardware

Acer heeft begin dit jaar aangegeven zich vol te gaan richten op de verkoop van tablets en kijkend naar de grote hoeveelheid geruchten en gelekte tablets kunnen we inderdaad veel interessants verwachten. Nadat eerder de Iconia W3 Windows 8 tablet lekte en er geruchten over de Iconia WT5 tablet verschenen, zijn er vandaag geruchten over een Acer tablet met hoge resolutie display en Intel Haswell processor opgedoken.

Acer Bulgari

De Griekse collega’s van Techblog hebben naar eigen zeggen informatie ontvangen over een tablet van Acer die de codenaam Bulgari draagt. De tablet zou draaien op Windows 8 software en uitgerust zijn met een 11.6 inch IPS LCD display met een WQHD-resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Dat is echter niet het enige interessante want volgens de bronnen zou Acer gekozen hebben voor de nieuwste generatie Intel Core i3 processor, ook wel Haswell genaamd. Verder zou de tablet beschikken over 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan SSD opslaggeheugen en een 8 megapixel camera aan de achterzijde.

Computex 2013

De kans is groot dat dit model nog in ontwikkeling is en daarom voorlopig niet gepresenteerd zal worden, maar eerder vandaag publiceerde Acer een teaservideo waarin verwezen wordt naar diverse nieuwe tablets die tijdens Computex 2013 gepresenteerd worden. Deze beurs gaat begin volgende week van start.

Eerder deze maand hield Acer al een eigen persevenement waar het bedrijf onder meer de nieuwe Aspire P3 Windows 8 tablet en de Iconia A1 Android tablet presenteerde.

  • Delen:

Reacties

  1. tuur
    29 mei, 2013 om 12:07

    Zolang Acer in zijn W8 tablets geen Wacom digitizer support voorziet kijk ik er zelfs niet naar.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.