Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen Galaxy Tab 3 (8.0) en Galaxy Tab 3 (10.1) gelekt

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2013, 13:24 CategorieAndroid

Vanmorgen verscheen de 10.1-inch Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) in documenten van de Amerikaanse FCC en nu zijn ook de mogelijk eerste afbeeldingen van de tablet gespot, samen met afbeeldingen van de 8-inch Galaxy Tab 3 (8.0). De website Moveplayer zegt de eerste gelekte persafbeeldingen van zowel de 8-inch als de 10.1-inch Galaxy Tab 3 in handen gekregen te hebben en kijkend naar de foto’s lijkt het om authentiek materiaal te gaan.

Galaxy Tab 3 (10.1)

Uit de afbeeldingen kunnen we halen dat Samsung voor de Galaxy Tab 3 (10.1) gebruikmaakt van één fysieke knop en twee capacitieve knoppen op de voorzijde, dat de speakers zich wederom aan de voorzijde bevinden en dat de afmetingen grotendeels gelijk zijn aan de vorige generatie. Wat betreft de overige specificaties is er nog niks bevestigd maar volgens de laatste geruchten zou de tablet beschikken over een Intel Atom Clover Trail processor of een Exynos ARM processor, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Wifi, optioneel 3G/4G, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen en Android 4.2 Jelly Bean software.

Galaxy Tab 3 (8.0)

De Galaxy Tab 3 (8.0) beschikt over ongeveer hetzelfde formaat als de begin dit jaar gelanceerde Galaxy Note 8.0 maar is voorzien van een iets smaller frame rondom het display. Ook dit model beschikt over één fysieke knop en twee capacitieve knoppen aan de voorzijde. De tablet zou volgens recente geruchten uitgerust zijn met een 1.5GHz dualcore processor, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, twee camera’s, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, wifi, optioneel 3G/4G en Android 4.2 Jelly Bean software.

Samsung houdt op 20 juni een groot persevenement in Londen waar deze modellen waarschijnlijk gepresenteerd worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.