Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Airbnb updatet Android app: Beter beheer van accommodaties

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2013, 16:17 CategorieAndroid

Airbnb heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de Android app. Met deze update hebben hosts en eigenaren van accommodaties meer controle over hun advertenties. Hosts kunnen nu alle stappen uitvoeren die voorafgaan aan het selecteren van de gasten. Ook kunnen ze met de app in de gaten houden wat er nog beschikbaar is van hun advertenties.

Airbnb

Airbnb is een soort marktplaats die mensen de kans geeft om unieke accommodaties te adverteren, te ontdekken en in de hele wereld te boeken, online of via de mobiele telefoon. Met de nieuwste update krijgt de Android app dezelfde functionaliteiten als iOS versie. De Android app van Airbnb werd maar door 5 procent van de leden gebruikt. Dit hoopt Airbnb met de nieuwe update te veranderen. De app wordt aantrekkelijker voor zowel huidige als voor de nieuwe gebruikers.

“Amazing engagement”

Toen Airbnb de nieuwe functionaliteiten testte op iOS leidde dat naar eigen zeggen tot “amazing engagement”. Gebruikers die de iPhone app hebben gedownload werden 83 procent meer betrokken en reageerden 78 procent sneller dan voorheen. Exacte cijfers worden niet gedeeld dus ik denk dat we deze percentages met een korreltje zou moeten nemen. 

Beter beheer

Als de app geüpdatet is kunnen hosts hun advertenties beter beheren. Ze hebben meer inzicht in de opties vóór goedkeuring van de reservering, zoals het afwijzen van de reservering en het aanvragen van meer informatie. Daarnaast krijgt de host ook een kalender om de beschikbaarheid van de advertenties in de gaten te houden.

De nieuwe versie van Airbnb voor Android is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.