Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Amazon werkt aan 10.1 inch Kindle Fire HD tablet’

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2013, 13:25 CategorieAndroid

Er verschijnen dagelijks geruchten over nieuwe tablets van de grotere fabrikanten als Samsung, ASUS, Apple en Acer. Wat betreft de geruchten over nieuwe tablets van Amazon, wereldwijd één van de grootste fabrikanten, is het echter al een tijdje stil. Tot vandaag want volgens analisten werkt Amazon aan een nieuwe Kindle Fire HD tablet met een formaat van 10.1 inch.

Amazon Kindle Fire HD 10

Hoewel steeds meer fabrikanten zich focussen op tablets met een formaat van rond de 7 of 8 inch werkt Amazon volgens de analisten van NPD DisplaySearch aan een 10.1 inch Kindle Fire HD tablet. Het Amerikaanse bedrijf lanceerde vorig jaar al de 7 inch en 8.9 inch Kindle Fire HD tablets aan. Volgens Richard Shim, analist van NPD DisplaySearch, zou Amazon niet willen afstappen van het idee om grotere tablets te produceren. De Kindle Fire 10 zou beschikken over een 10.1 inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en hiermee een pixeldichtheid van 300 pixels per inch krijgen.

De analisten weten te melden dat de productie van de nieuwe Kindle Fire tablet ergens in het derde kwartaal van dit jaar van start zal gaan. Vanaf november moet de tablet in de winkels verschijnen. Ook achten de analisten de kans groot dat Amazon in diezelfde periode nieuwe versies van de Kindle Fire HD 7 en Kindle Fire HD 8.9 lanceert, mogelijk met nieuwe displays.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.