Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 4.3 Jelly Bean wordt 10 juni gepresenteerd’

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2013, 10:53 CategorieAndroid

Dat Google werkt aan een nieuwe versie van Android staat vast maar welke versie dit exact is en wanneer we de update kunnen verwachten is vooralsnog onduidelijk. Vandaag zijn er echter nieuwe geruchten verschenen waarin gesproken wordt over een presentatie op 10 juni.

Presentatie Android 4.3 op 10 juni

Afgelopen vrijdag hield Google een presentatie tijdens de jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars maar besteedde hier nauwelijks tot geen aandacht aan een nieuwe versie van het Android besturingssysteem. In de weken voorafgaand aan de presentatie doken er veel berichten op over een Android 4.3 Jelly Bean update maar deze laat dus nog even op zich wachten.

De website AndroidandMe, welke een wisselende reputatie heeft op dit gebied, laat vandaag weten van anonieme bronnen vernomen te hebben dat Google Android 4.3 Jelly Bean op 10 juni presenteert. Op deze dag wordt volgens de website ook een witte variant van de Nexus 4 smartphone gepresenteerd die op de nieuwe versie van het besturingssysteem draait. Waar we eerder spraken over wellicht een apart evenement voor de aankondiging van Android 4.3 is dit volgens AndroidandMe niet het geval. De update zou klein zijn en daarom zonder veel toeters en bellen gepresenteerd worden.

Wat Android 4.3 Jelly Bean gaat brengen is nog onduidelijk maar één van de nieuwe features die we waarschijnlijk kunnen verwachten is ondersteuning voor Bluetooth Smart. Daarnaast zou Google een aantal verbeteringen in het energiebeheer hebben doorgevoerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.