Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos toont vernieuwde 70b Titanium en 97b Platinum tablets

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2013, 12:41 CategorieAndroid

Archos heeft begin dit jaar twee nieuwe series tablets gelanceerd; de Titanium en de Platinum serie. De tablets in deze series zijn echter blijkbaar alweer toe aan vervanging want de Franse fabrikant heeft tijdens de Hong Kong Electronics Fair 2013 nieuwe modellen aangekondigd.

Nieuwe Archos Titanium en Platinum tablets

Op de beurs heeft Archos de 70b Titanium en de 97b Platinum aan het publiek getoond. Deze modellen beschikken over minimale verbeteringen ten opzichte van de begin dit jaar gelanceerde modellen.

De nieuwe variant van de Archos 70 Titanium beschikt over dezelfde processor als zijn voorganger maar krijgt een hoger resolutie display. Het huidige model beschikt over een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, terwijl het nieuwe model een resolutie van 1.280 bij 800 pixels krijgt. Hiermee kan Archos de directe concurrentie aangaan met 7 inch budgettablets van onder andere Acer, Samsung en ASUS. Verder beschikt de tablet nog steeds over 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen.

De nieuwe variant van de Archos 97 Platinum beschikt nog steeds over een hoge resolutie display met 2.048 bij 1.536 pixels maar krijg een nieuwe processor. Het nieuwe model is één van de eerste Android tablets die beschikt over de Rockchip RK3188 quadcore processor welke volgens de fabrikant garant moet staan voor nog vloeiendere en krachtigere prestaties. Verder beschikt de tablet nog steeds over 2GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen.

Beschikbaarheid

Wanneer de Archos 70b Titanium en 97b Platinum op de markt verschijnen is nog niet bekend. Wel heeft de Franse fabrikant aangegeven de prijs ongewijzigd te laten.

Bron: ARMdevices

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.