Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Computex teaser hint op hybrides met Android en Windows

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2013, 16:51 CategorieAndroid

Na begin deze maand al een teaservideo voor Computex 2013 gepubliceerd te hebben toont ASUS nu wederom een video. Deze keer is het een nogal aparte video waarin een parallel universum getoond wordt, een hint voor wat we tijdens de beurs kunnen verwachten.

Teasers Computex 2013

In de video die begin deze maand gepubliceerd werd leek ASUS een kleine Windows 8 tablet met stylus te tonen, maar het bedrijf heeft waarschijnlijk meer in petto. In nieuwe video, hieronder getoond, kijken twee wandelaars uit op het centrum van Taipei, daar waar de Computex 2013 beurs plaatsvindt. Wanneer ze door de verrekijker kijken zien ze echter twee hele andere werelden.

Hybride met Android en Windows 8

De oplettende kijker die zowel Windows 8 als Android goed kent heeft het waarschijnlijk al gezien. De twee ‘uitzichten’ die door de verrekijker getoond worden zijn namelijk de standaard achtergronden van Windows 8 en Android. Hiermee hint ASUS dus hoogstwaarschijnlijk op nieuwe hybride apparaten die zowel op Android als op Windows 8 draaien, net als de eerder gelanceerde Transformer AiO. Het lijkt er zelfs op dat de twee platformen in real-time naast elkaar kunnen draaien en dat schakelen snel en eenvoudig moet gaan.

ASUS is niet de enige fabrikant die teasers gebruikt om ons alvast warm te laten draaien voor Computex 2013. Ook Acer publiceerde eerder vandaag een video waarin we tablets voorbij zien komen maar ze niet kunnen zien. Voor beide fabrikanten geldt dat ze verrassingen klaar hebben staan en dat we alles volgende week pas zeker weten.

  • Delen:

Reacties

  1. Nick
    30 mei, 2013 om 1:19

    Spannend! Ik kijk er naar uit om erover te lezen. :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.