Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS FonePad nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2013, 10:55 CategorieAndroid

Vorige week werd de FonePad door ASUS gelanceerd in Nederland en sinds vandaag is de tablet ook daadwerkelijk uit voorraad te koop. Het nieuwe 7 inch model onderscheidt zich van de concurrentie door de mogelijkheid voor mobiel internet en de GSM-functie, en wordt voor een prijs van 249 euro in de markt gezet.

Specificaties

De ASUS FonePad beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en is uitgerust met een 1.2GHz Intel Arom Z2420 processor. Daarnaast is de tablet voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microUSB poort en de mogelijkheid om het opslaggeheugen uit te breiden met een microSD kaart. Het is mogelijk onderweg te internetten middels de 3G-module maar ook kan er met de tablet gebeld en gesmst worden. Wat betreft de software beschikt de tablet over Android 4.1 Jelly Bean met een aantal door ASUS ontwikkelde apps.

ASUS FonePad kopen

De FonePad is op het moment van schrijven te koop bij onder meer BCC en Tabletcenter. De adviesprijs bedraagt 249 euro. Ook is het mogelijk de tablet in combinatie met abonnement aan te schaffen bij Tabletcenter. Voor de tablet zelf betaal je dan niks.

 • Delen:
ASUS FonePad
Android Jelly Bean (4.1)

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. tidde
  03 mei, 2013 om 10:57

  mooie prijs , hoe hoog is de camera resolutie?

  • tidde
   03 mei, 2013 om 11:02

   lama
   Fonepad heeft 2 camera’s (1,2 en 3 megapixel)

 2. Delacosa
  03 mei, 2013 om 11:50

  zeker weten voor weinig echt weinig geld een complete tab/phone

  • Sam Rijver
   03 mei, 2013 om 11:54

   Als het goed is krijg ik er snel eentje thuis. Ben erg benieuwd. Eerste ervaringen met het apparaat waren prima en het lijkt zeker mooi compleet pakket voor weinig.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.