Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS hint op Transformer Pad met Tegra 4 processor

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2013, 13:04 CategorieHardware

Na de afgelopen weken verschillende teasers voorbij te hebben zien komen is het vandaag tijd voor de laatste teaser van ASUS. De Taiwanese fabrikant houdt volgende week tijdens Computex 2013 een persconferentie waar mogelijk een aantal interessante tablets getoond gaan worden.

Uit de teasers die ASUS tot op heden gepubliceerd heeft kunnen we, mits we het juist interpreteren, halen dat het bedrijf een kleine Windows 8 tablet met stylus, een Android phablet met stylus en een hybride apparaat met zowel Android als Windows 8 klaar heeft staan. Maar, waar is dan die opvolger van de Transformer Pad tablets? Dat lijkt het model te zijn waar in de laatste teaser naar verwezen wordt.

ASUS-teaser-Computex-7

ASUS heeft vandaag bovenstaande serie foto’s gepubliceerd waaruit we eigenlijk vrij snel kunnen halen waarover het gaat. Als eerste valt de naam op; ‘T5-01’. Dit is mogelijk een Transformer model dat uiteindelijk de naam TF501T krijgt. Daarnaast verwijst de slogan op de verpakking en het in elkaar zetten van het Android-figuurtje naar een Transformer model. De belangrijkste aanwijzing vinden we echter in de Batman outfit. Dit verwijst namelijk naar de Tegra 4 processor van Nvidia waarvan de codenaam ‘Wayne’ is. En Wayne is natuurlijk de achternaam van Bruce, oftewel Batman.

Hou volgende week Tablets Magazine in de gaten voor het laatste nieuws vanaf Computex 2013.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.