Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert snellere FonePad tablet officieel in Taiwan

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2013, 17:48 CategorieAndroid

Een aantal dagen terug dook er in Azië een nieuwe variant van de onlangs gelanceerde ASUS FonePad op die beschikte over meer opslaggeheugen en een snellere processor. Inmiddels heeft ASUS de nieuwe variant officieel gelanceerd in thuisland Taiwan.

Snellere FonePad met 32GB opslag

De FonePad zoals deze in de Nederlandse winkels ligt voor een prijs van 249 euro beschikt over een Intel Atom Z2420 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz en 16GB aan opslaggeheugen. Hoewel de tablet pas net gelanceerd is heeft ASUS al een snellere variant met meer opslaggeheugen in Taiwan uitgebracht. Dit model beschikt over een Intel Atom Z2460 processor met een kloksnelheid van 1.6GHz en 32GB aan opslaggeheugen.

Wat betreft de overige specificaties is de tablet onveranderd gebleven. Zo beschikt de snellere FonePad nog steeds over een 7 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, een microSD-kaartlezer, wifi en natuurlijk de 3G-functie voor mobiel internet.

Prijs en beschikbaarheid

In Taiwan wordt de FonePad met 32GB en 1.6GHz processor verkocht voor een prijs van omgerekend zo’n 280 euro, 30 euro meer dan het model dat in de Nederlandse winkels ligt. We hebben ASUS Benelux gevraagd of de nieuwe variant ook naar Nederland komt maar helaas kon men daar nog niks zinnigs over zeggen.

Via: Engadget China

  • Delen:
ASUS FonePad
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.