ASUS lanceert snellere FonePad tablet officieel in Taiwan

16 mei 2013 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-FonePad-3

Een aantal dagen terug dook er in Azië een nieuwe variant van de onlangs gelanceerde ASUS FonePad op die beschikte over meer opslaggeheugen en een snellere processor. Inmiddels heeft ASUS de nieuwe variant officieel gelanceerd in thuisland Taiwan.

Snellere FonePad met 32GB opslag

De FonePad zoals deze in de Nederlandse winkels ligt voor een prijs van 249 euro beschikt over een Intel Atom Z2420 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz en 16GB aan opslaggeheugen. Hoewel de tablet pas net gelanceerd is heeft ASUS al een snellere variant met meer opslaggeheugen in Taiwan uitgebracht. Dit model beschikt over een Intel Atom Z2460 processor met een kloksnelheid van 1.6GHz en 32GB aan opslaggeheugen.

Wat betreft de overige specificaties is de tablet onveranderd gebleven. Zo beschikt de snellere FonePad nog steeds over een 7 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, een microSD-kaartlezer, wifi en natuurlijk de 3G-functie voor mobiel internet.

Prijs en beschikbaarheid

In Taiwan wordt de FonePad met 32GB en 1.6GHz processor verkocht voor een prijs van omgerekend zo’n 280 euro, 30 euro meer dan het model dat in de Nederlandse winkels ligt. We hebben ASUS Benelux gevraagd of de nieuwe variant ook naar Nederland komt maar helaas kon men daar nog niks zinnigs over zeggen.

Via: Engadget China

Reacties (0)