Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad 7 HD met prijs van 149 euro gelekt

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2013, 20:31 CategorieHardware

Als we alle geruchten en teasers mogen geloven dan komt ASUS volgende week tijdens Computex 2013 met een aantal nieuwe tablets. Eén van de nieuwe modellen is mogelijk de ASUS MeMO Pad 7 HD met een quadcore processor en Android 4.2 Jelly Bean.

ASUS MeMO Pad 7

ASUS introduceerde begin dit jaar de 7 inch MeMO Pad 7 als budgettablet. Deze tablet werd voor een adviesprijs van 159 euro in de markt gezet en beschikt onder meer resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een singlecore processor, 1GB aan werkgeheugen, Android 4.1 Jelly Bean en 8GB of 16GB aan opslaggeheugen. Dit model is nog niet zo lang te koop in Nederland maar als we de website Yugatech mogen geloven komt ASUS volgende week al met een opvolger.

Nieuwe generatie

De opvolger van de MeMO Pad 7 zou de naam MeMO Pad 7 HD krijgen en daaruit kunnen we natuurlijk al opmaken dat het display een hogere resolutie krijgt. Volgens de website bedraagt de resolutie van het 7 inch display 1.280 bij 720 pixels. Verder zou de tablet uitgerust worden met 1.6GHz quadcore processor van een nog onbekende chipfabrikant, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, wifi en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem.

De MeMO Pad 7 HD zou een prijs van 149 euro krijgen en binnenkort al op de markt moeten verschijnen. Dat laatste zou zeker kunnen kloppen aangezien we twee weken terug al documenten van de Amerikaanse FCC tegenkwamen waarin gesproken werd over een nieuwe 7 inch tablet van ASUS. Dat houdt meestal in dat een lancering nabij is. Volgende week gaat Computex 2013 van start en krijgen we hoogstwaarschijnlijk uitsluitsel van ASUS.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
ASUS MeMO Pad 7 (ME172V)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.