Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad Smart 2 duikt op in Taiwan

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2013, 14:08 CategorieAndroid

Begin deze maand doken er al geruchten op dat ASUS werkt aan een tweede generatie MeMO Pad Smart welke zou beschikken over een Full HD display. Vandaag lijken deze geruchten bevestigd te worden door documenten van de Taiwanese NCC.

ASUS MeMO Pad 2

In Taiwan zijn documenten van de NCC, de organisatie die verantwoordelijk is voor certificaten voor draadloze communicatie, opgedoken waarin gesproken wordt over de ASUS K005 tablet, ook wel de ASUS ME302 en MeMO Pad Smart 2 genaamd. Het verschijnen van deze documenten, waarin helaas niet gesproken wordt over specificaties of features, zou kunnen betekenen dat de lancering van deze tablet niet lang meer op zich zal laten wachten. Mogelijk presenteert ASUS de tablet tijdens Computex 2013 in juni.

Kijkend naar eerdere geruchten zou de ME302 de opvolger van de huidige MeMO Pad Smart 10 zijn en beschikken over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Ook zou ASUS gekozen hebben voor een Qualcomm Snapdragon S4 Pro quadcore processor met een Adreno 320 grafische kaart, 16GB aan opslaggeheugen, een 13 megapixel camera, optioneel 4G/LTE en 1GB aan werkgeheugen. De tablet zou draaien op het recente Android 4.2 Jelly Bean.

Review MeMO Pad Smart 10

Afgelopen week hebben we ook onze review van het huidige model, de ASUS MeMO Pad Smart 10, gepubliceerd. Deze tablet beschikt onder meer over een 10.1 inch display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een quadcore Tegra 3 processor en Android 4.2 Jelly Bean.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.